Algemene informatie Locatie Het Koetshuis

Faciliteiten

Beneden in de Tuinzaal vormt de grote kloostertafel het centrale ontmoetingspunt, die ruimte biedt aan maximaal 12 personen. Voorzien van diverse vergaderfaciliteiten als een 65 inch Tv scherm met een Smart Tv (HDMI aansluiting, connector HDMI-VGA aanwezig), een geluidsinstallatie, een IPod docking station en een CD/DVD speler. Ook een whiteboard met stiften en een flipover staan tot je beschikking. Gasten kunnen gratis gebruik maken van WIFI, informatie over netwerk en wachtwoord zal ter plaatse worden verstrekt. Advies: neem belangrijke bestanden, presentaties, filmpjes ook altijd meer op laptop of USB device! Boven is de Zolder als (sub) ruimte beschikbaar met een kleine uitschuifbare kloostertafel die ruimte biedt aan 2 tot 4 personen met een extra Flipover, Tv scherm (32 inch) met Smart Tv voor presentaties e.d. Op de overloop is een pantry waar koffie en thee gezet kan worden.

NB: In Het Koetshuis mag niet gerookt worden.

Sanitaire voorzieningen

In de hal van Het Koetshuis is een toilet. Vanuit de centrale benedenruimte is een badkamer toegankelijk waar zich een tweede toilet bevindt.

Keuken

De Jura koffiemachines zijn gevuld met Illy bonen en water en er is een kokend water kraan aanwezig met een assortiment theezakjes, alles behorend bij het Vergaderarrangement evenals de vruchtensap en blikjes frisdrank in de koelkast.

In de keuken staat behalve een koelkast ook een vaatwasser en een gasfornuis met elektrische oven. Er zijn diverse pannen evenals de basics aan kookgerei, olijfolie, peper, zout en natuurlijk serviesgoed als borden, schaaltjes, kopjes, glazen en bestek.

Buitenruimte

Het Koetshuis heeft openslaande deuren naar een tuin met twee terrassen met divers zitmeubilair. Ook het tuingedeelte met het grote grasveld op de dijk is toegankelijk voor gasten. Nabij de voordeur van Het Koetshuis is de doorgang naar de buren, gaarne de privacy van de bewoners respecteren en niet door de doorgang lopen of rijden.

Bereikbaarheid

Locatie Het Koetshuis is het beste bereikbaar met de auto.

A4 -> Zoeterwoude/Alphen aan den Rijn of A12 -> Bodegraven
N11 -> Hazerswoude -> Hazerswoude Dorp
N209 -> Bij verkeerslichten op kruispunt in het dorp linksaf

Na 2 km locatie Het Koetshuis aan de rechterhand.

foto

U herkent de ingang aan een bord met ons logo aan de zijkant van de weg, ca. 25 meter verder is de ingang.
Daar ziet u een uithangbord en een fluorescerend huisnummerbordje met 97.
Herkenningspunten zijn ook de twee grote oude lindebomen en de groene brievenbus met huisnummer 97 erop.

Parkeren

Locatie Het Koetshuis heeft als je de oprit oprijdt kun je gratis parkeren direct rechts en links van de oprit. Gaarne niet voorbij het tuinhuisje parkeren!

foto

 

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is Boskoop, met de auto 5 minuten rijden. Als je met de trein komt kun je het beste ervoor zorgen dat een collega je even oppikt: Parklaan 2, 2771 GB Boskoop. Mocht dit niet mogelijk zijn dan is Taxi Hoogenboom B.V. in Bodegraven een goede optie: 0172-611 111 of www.taxi-hoogenboom.nl, ook voor groepjes.