Antwoord op uw vragen

foto

Offerte aanvragen

U heeft de ruimten en de arrangementen bekeken en nu vraagt u zich af of er beschikbaarheid is op de door u gewenste datum. En hoe het kostenplaatje eruit komt te zien. Indien u hier direct antwoord op wilt hebben kunt u telefonisch contact opnemen met gastvrouw Jeannette van Warmerdam op 06-2868 8112.
De beschikbaarheid krijgt u dan direct te horen en de offerte ontvangt u binnen één werkdag in uw mailbox.

Daarnaast kunt u gebruik maken van het offerte aanvraagformulier. Klik dan op de knop hieronder, vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en klik op verzenden. U heeft binnen één werkdag een offerte in uw mailbox indien de datum beschikbaar is.

Reserveren

Let op, als de door u gewenste datum beschikbaar is, is deze nog niet voor u gereserveerd! De offerte is doorgaans een maand geldig, indien de datum dichterbij ligt, is de offerte geldig tot een paar dagen voor de gewenste datum. Indien u tot reserveren wilt overgaan laat u ons dit weten en ontvangt u een bevestiging van de reservering. Indien u nog niet direct kunt beslissen kunt u in overleg een optie nemen op de gewenste datum.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met gastvrouw Jeannette van Warmerdam, telefonisch 06 2868 8112 of per e-mail info@locatiehetkoetshuis.nl. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee!

foto

Vraag meteen een offerte aan

Neem contact op met gastvrouw Jeannette van Warmerdam, telefonisch 0628688112 of per e-mail info@locatiehetkoetshuis.nl.
Wij zijn flexibel en denken graag met u mee!